Sportmassage

Sportmassage

Sportmassage helpt sporters een betere prestatie te leveren, maar helpt hen ook bij het herstel naar volledige sporthervatting na een blessure. Sportmassage helpt de spieren beter te ontspannen en het werkt preventief zodat blessures kunnen worden voorkomen.

Intensief sporten kan op de korte en lange termijn zorgen voor klachten en ongemakken van spieren en gewrichten. Ook na een sportwedstrijd is een goede massage belangrijk, want de spieren zijn actief geweest en moeten weer tot rust komen.

Bij sportmassage worden verschillende spiergroepen op diverse manieren gemasseerd. De afvalstoffen worden verwijderd en de doorbloeding in de spieren gestimuleerd. Spieren worden op deze manier weer beter van voedingsstoffen en zuurstof voorzien en dit komt ten goede aan de (sport)prestatie.

Sportmassage is in principe voor sporters en niet-sporters, maar kan in overleg met de fysiotherapeut ook helpen als ondersteuning bij de fysiotherapeutische behandeling. U hoeft dus geen verwijzing te hebben van de huisarts om naar de sportmasseur te gaan.

De sportmassages worden verzorgd door Jeroen Hijink. Hij is sportmasseur; fysiotherapie-assistent en (personal)trainer bij Gezondheidscentrum Rollepaal.

Kosten sportmassages: €35,00 per half uur.

Veelgestelde vragen

Met welke klachten kan ik terecht bij acupunctuur?

Een volledige lijst met aandoeningen vindt u op de site van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur, de grootste beroepsorganisatie van acupuncturisten in Nederland. Staat uw klacht er niet tussen? Neem contact met ons op om uw klachten te bespreken.

Doet acupunctuur pijn?

U kunt een elektrisch schokje ervaren bij het plaatsen van de naalden en kan een behandeld punt gevoelig zijn. Die gevoeligheid verdwijnt snel weer. Wij maken gebruik van wegwerpnaalden, welke na de behandeling worden  weggegooid in een speciale container.

Zijn er bijwerkingen na een behandeling?

Tijdens of na de behandeling kunt u zich lui of sloom voelen. Heel zelden komt er misselijkheid of duizeligheid voor. Deze klachten verdwijnen kort na de behandeling vanzelf.

Neem contact op.

Mail naar info@gcrollepaal.nl of bel 0523-611283.

Maak een afspraak