Afscheid collega Feikje Wagenaar
22 oktober 2018 GC Rollepaal

Afscheid collega Feikje Wagenaar

Posted in Nieuws

Afscheidsreceptie Feikje Wagenaar Gezondheidscentrum Rollepaal

Op woensdag 31 oktober neemt Feikje Wagenaar na ca. 20 jaar afscheid van haar werk als fysiotherapeut bij Gezondheidscentrum Rollepaal.

In 1998 is Feikje als waarnemer begonnen. Door de jaren heen volgde ze cursussen en opleidingen en had ze sterke affiniteit met ouderen, lichaamsbewustwording en stressmanagement. Als actief bewegend mens werd ze 2 jaar geleden – door ziekte – zelf fysiek tot rust gedwongen, waardoor ze haar werkzaamheden als fysiotherapeut uiteindelijk heeft moeten beëindigen.

Ze heeft in de tussentijd niet stilgezeten en de opleiding Integrale Coaching (ZIN.nu) succesvol afgerond. Studio Feikjen is aangemeld bij de KvK en ze gaat coaching, trainingen en workshops verzorgen, voor bedrijven en particulieren, op het gebied van bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en verzuimpreventie/duurzame inzetbaarheid.

Om 20 jaar dienstverband niet ongemerkt voorbij te laten gaan, is er een afscheidsreceptie georganiseerd in het Gezondheidscentrum Rollepaal. Op woensdag 31 oktober tussen 16.00 en 16.45 uur krijgen (oud-)cliënten en collegae de gelegenheid om Feikje te bedanken voor haar diensten.

Mocht u het leuk vinden om haar persoonlijk te bedanken, dan bent u van harte welkom aan de Rollepaal 7B in Dedemsvaart.